Helse og velvære

Stress og bekymringer smelter bort: «relax to the max»!

Hedalen Hytteservice har blitt forhandler for Velvære Grossisten. De har et stort utvalg i forskjellig massasjestoler, solarium, massasjebad m.m.

Massasje stoler har blitt en suksess i Norge for både bedriftsmarkedet,privatmarkedet og hyttemarkedet.

Hvem drømmer ikke om å legge bekymringer og stress bak seg, entre en tilstand hvor både kropp og sjel går inn i total avslapning og avkobling. Nå kan denne drømmen gå i oppfyllelse for deg – så ofte og så lenge du måtte ønske. Ved et enkelt tastetrykk ledes du inn i en ny verden av total avslapning – takket være massasjestolen.

Enten du trenger å slappe av etter en lang arbeidsdag eller komme deg etter idrettsaktivitet – vil massasjestolen være den perfekte løsning! Massasjestolen gir deg en unik følelse av velvære og velbehag kun etter få minutter

Hva er en massasjestol?

Medisinlæren fra det Fjerne Østen tar utgangspunkt i noen punkter i nakke og rygg som de kaller «tsubos» eller akupressurpunkter som skal stimuleres for å løse opp stive muskler. Massasjestolene og de ulike programmene er konstruert i et samarbeid med leger, fysioterapeuter og massører for å kunne behandle disse punktene. Avhengig av kroppshøyde kan stolen innstilles slik at behandlingen blir riktig for hver enkelt bruker.

Avhengig av modellvalg får du 3-4 forskjellige typer massasje for korsrygg, rygg og nakke, samt massasje for sete, lår, legger og bein. Stolene er meget enkle å betjene og du styrer selv styrken og varigheten på massasjen.

Bankemassasje oppløsende

Knamassasje vandre

Strekkmassasje

Hvorfor en massasjestol på arbeidsplassen?

Belastningslidelser er årsaken til halvparten av alle sykemeldinger i Norge. Massasjestol er en investering som du bør kunne måle mot sykefravær. Mange bedriftsledere over hele verden har sett at omsorg betaler seg i form av økt innsats og arbeidslyst. Når kroppen streiker, er massasjestolen tilgjengelig uten at noen trenger å bestille time.

SIKKERHET:

Les bruksanvisningen nøye før du tar stolen i bruk slik at du sikrer deg trygg og riktig bruk. Fothvileren er ikke beregnet til å klatre i eller sitte på. Start gjerne med en lett manuelt massasje (ikke program). Føler du deg uvel i løpet av behandlingen – avslutt behandlingen straks.
Følgende personer må ikke benytte massasjestol:
Personer med alvorlige blodsirkulasjonsproblem som blodpropp etc. Personer med langt fremskredet benskjørhet og graviditet. Er du syk eller til behandling – spør din lege før du tar massasje.

Høres ikke dette interessant ut for deg privat eller din bedrift?

Ta kontakt for å avtale en uforpliktende demonstrasjon av en slik stol.

Hedalen Hytteservice
V/Håvard Sukke
TLF 61 34 91 04/ 90 79 44 33

E-post: post@hedalsfjellet.no